OM OSS

Om EM Software Partners

EM Software Partners leverer butikkdatasystemer og tjenester til butikker og varehus i mange bransjer i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Vår visjon er å levere systemer som gjør butikkdriften mer effektiv og gir bedre kontroll med salgsprossesen, varelager og oppfølging av kunder

Vi jobber aktivt hver dag for å gjøre butikkdriften enklere og mer innovativ, og lytter aktivt til våre kunders ønsker og behov

EM Software Partners AS ble opprettet i 1995, og har utviklet seg til å bli en ledende leverandør av butikkdatasystemer i Norden. Firmaets formål var, den gang som nå, å levere butikkdatasystem med tilhørende tjenester til faghandelen. Ambisjonen var i første rekke å levere ElGuide som løsning til de største aktørene innen elektrohandel i Norge.

Vi har i stor grad lykkes med dette og i dag benyttes ElGuide i flere enn 650 butikker og varehus i flere forskjellige bransjer. EM Software Partners har i denne perioden oppnådd en god økonomisk vekst og antall ansatte har gått fra 2 i 1995 til 26 pr dags dato fordelt på utviklere, teknikere, brukerstøtte og administrasjon. Vi har i hovedsak styrket vår programmeringskapasitet, men også teknisk avdeling og kundestøtte har vokst de senere årene.