Rådgivning

Vi kan tilby bedriften din rådgivning.

EM Software leier ut konsulenter til oppstart av nye butikker, kursvirksomhet, hjelp med telling i butikk og andre tjenester som kan være aktuelle.

I forbindelse med åpning av nye butikker er det som regel mange ting som skal på plass før den store dagen. Da kan det være greit å ha med noen som har erfaring med butikkdrift, oppsett av kasseterminaler med ElGuide, bankterminaler, printere og annet som må fungere optimalt når butikken åpner. Vi bistår med konsulenter til kunder som ønsker hjelp med klargjøring av butikker for åpning. Dette kan være nyåpninger, butikker som har flyttet eller eller i forbindelse med intern flytting av teknisk utstyr som for eksempel bankterminaler og printere.

Vi tilbyr også kurs og opplæring tilpasset hver enkelt kunde. Ulike fagområder krever ulikt fokus, og derfor reiser våre konsulenter rundt og holder kurs for de ansatte i butikkene. Dette er en fin måte å bli kjent med ElGuide og vanlige rutiner for salg, bestilling, lagerstyring og telling, samt de mange rapporteringsmulighetene som finnes tilgjengelig. Det er også mulighet for å arrangere kurs i våre lokaler på Forus, utenfor Stavanger.


Kontakt oss »