ElGuide Butikkdatasystem

Vi tilbyr profesjonelle løsninger rettet mot butikkbransjen

ElGuide er et stabilt, driftssikkert og ikke minst raskt butikkdatasystem! Om du ønsker å prøve et nytt system i din butikk eller kjede er ElGuide er et solid og sikkert valg. Det er ikke uten grunn at våre kundeforhold blir langvarige. ElGuide er et produkt som historisk sett hadde sin start i elektronikk bransjen. I dag er det derimot flere som har fått øynene opp for alt systemet har å tilby, selv også i andre bransjer. Om du lurer på om ElGuide kan være det rette for deg så er du velkommen til å slå av en prat med oss. Vi lever av å skape suksesshistorier sammen med våre kunder!


HVORFOR VELGE ELGUIDE BUTIKKDATASYSTEM?

- Stort utvalg av funksjonalitet få andre kan skilte med!

- Du får full oversikt over all din butikkdrift.

- Tilpasset etter over 25 år med tilbakemeldinger fra våre kunder.

- Systemet er kontrollert og klargjort av oss før du åpner butikken.

- Det vil aldri være systemet som skaper kø i din kasse.


Kontakt oss »

Generic placeholder image

STABILITET BYGGET PÅ ERFARING

ElGuide er bygget modulbasert slik at økt kompleksitet ikke går på bekostning av hurtighet eller stabilitet. ElGuide kjennetegnes ved at systemet er ekstremt stabilt og driftssikkert, og kapasitetsmessig vil systemet uten problemer takle å få registrert langt over 15.000 salgsbilag på en butikk på en enkelt dag. ElGuide er svært ressursbesparende og krever minimalt av maskinvare.

TRYGGHET GJENNOM GODE RUTINER

Selv om butikken har stengt så jobber ElGuide videre. Gjennom å pre-generere data og kjøre rekalkuleringer trygger vi aktivt systemet og dets innhold. Våre medarbeidere kontrollerer nattens arbeid hver morgen 06:00 som en del av vår aktive forvaltning. Kun gjennom gode rutiner kan vi opprettholde et optimalt system.

BRUKERVENNLIG FUNKSJONALITET

Som et lettfattelig og allikevel avansert system er ElGuide enkel i bruk og gir god oversikt over all din butikkdrift. Dette er uavhengig av om du har en butikk med 1-2 salgsterminaler eller en stor kjede med over 100 terminaler fordelt på flere butikker.

KONTROLL OVER DIN BUTIKKDRIFT

ElGuide er et komplett butikkdatasystem som blir utviklet i tett samarbeid med flere av nordens største forhandlere. Med velutviklete rutiner for salg, bestilling, telling og lagerstyring, i tillegg til statistikker og rapporter har ElGuide alle de funksjoner du trenger for å få full kontroll over din butikkdrift.

MULIGHETER FOR FREMTIDEN

Mange ønsker en helhetlig løsning som involverer flere systemer, det seg være regnskapssystem, nettbutikk, varemaster eller andre eksterne systemer. ElGuide gir muligheter for full integrasjon mot eksterne ERP-systemer via egen integrasjonsplattform. Data som registreres kan bli tilgjengeliggjort i sanntid. Eksterne funksjoner kan innlemmes sømløst i butikkdriften. Her er alle muligheter tilgjengelige og kun fantasien setter grenser!