Driftsmiljø

STABILITET FOR ALLE KUNDER

Vi forstår konsekvensen av nedetid og har derfor tatt konsekvensen av det; alle kunder som kjører på våre anlegg får gleden av full redundans i alle ledd - uavhengig av om du er en liten butikk eller en stor kjede. Doble servere på ulike lokasjoner gjør at om noe uforutsett skulle skje så tar den andre sømløst over. Tilgjengelighet over flere WAN sikrer kommunikasjon om den ene leverandøren skulle oppleve problemer. Med blant annet dette som grunnlag så er vi kanskje de eneste som kan skilte med 99.9% oppetid!

TRYGGHET SOM FUNDAMENT

Vi har en egen avdeling som utelukkende jobber med å holde driftsmiljøet optimalt. Samtidig har vi ElGuide konsulenter som kontrollerer alle installasjoner hver morgen 06:00. Sammen med kontinuerlig overvåking av driftsmiljø og tilgjengelige teknikere med god fagkompetanse gir dette vårt driftsmiljø den nødvendige sikkerhet.

BRUKERVENNLIG LØSNING

Selv om systemet kjører på eksterne servere så slipper du å forholde deg til det. Programmene starter du som hvilke som helst andre programmer lokalt på din maskin. Du vil ikke merke at all behandling av data foregår på eksterne servere.

KONTROLL GJENNOM TILGJENGELIGHET

Tilgjengelighet av system stopper ikke i din butikk. Gjennom sikre løsninger kan du og dine ansatte få tilgang til systemet tilnærmet hvor som helst. Har du flere butikker kan disse også settes opp slik at de kan tilgjengeliggjør data mellom avdelinger. Her er det behov som setter føringen og ikke begrensninger.

MULIGHETER FOR Å VOKSE

Vi tilbyr alle våre kunder å kjøre ElGuide i vårt driftsmiljø. Dette gir store fordeler da butikken slipper kostnaden ved innkjøp og vedlikehold av egne servere og kan heller bruke tiden på sin kjernevirksomhet. Ved å kjøre i vårt driftsmiljø kan du vokse i antall brukere og butikker uten å tenke på hastighet eller begrensninger. Løsningen skaleres etter behov og har virtuelt ingen begrensninger.